Качествени матраци

Започнете с цел в продължение на пет цикъла на нощта – това е часа седем и половина. Работа по кое време трябва да се събуди (в един идеален свят, ще се изправи в същото време всеки ден, защото тялото ви работи най-добре, когато е в ритъм) и брои назад в 90-минутни цикли, за да се установи, когато трябва да се стреми да е заспала.

Ако сте избрали 7.30 като си време за събуждане, вие трябва да се стреми да бъде заспал от полунощ, което означава, кърлинг и релаксиращи 15 минути преди – или все пак дълго тя ще ви отведе, за да получите в сън.

Опитайте пет цикъла, и да видим как се чувствате след седем дни. Ако това е твърде дълъг, се движи надолу към четири. Не достатъчно? Придвижване до шест.

Деветдесет минути е продължителността на времето, необходимо на лице под клинични условия, за да мине през етапите на съня, които представляват един цикъл, който включва светлина и дълбок сън

Деветдесет минути е продължителността на времето, необходимо на лице под клинични условия, за да мине през етапите на съня, които представляват един цикъл, който включва светлина и дълбок сън

Ще разберете, защото трябва да се чувстват значително по-отпочинали след като веднъж сте се коригира, за да го. Част от причината хората не спят добре е така, защото те стават обсебени от идеята за получаване на сън осем последователни часа на нощ.

Но ако започнем да мислим в цикъла на седмица, а не часа на нощ, тя е на натиска. Така че някой, който има нужда от пет цикъла на нощ се бори за 35 на седмица.

Изведнъж, един лош нощ от седем не изглежда толкова зле. Това не е всичко-или-нищо по осем часа на нощ.

За обикновения човек, 35 цикъла на седмица е идеален; 28 (шест часа на нощ) до 30 е ОК.

Единственото нещо, което аз предлагам е избягване на три последователни нощи на по-малко от вашата идеална брой цикли.

ХЪРКАНЕ?

Вероятно вземат дишане за даденост, но тя все надясно, докато спим е от жизненоважно значение, ако искаме да спи спокойно през нашите цикъла на съня.

Общи нарушения като хъркане и сънна апнея – при което страдащият спира дишането многократно през нощта и кислород предупредителна светлина техния мозък ги събужда всеки път, може да наруши значително съня.

И двете могат да произтичат от дишане през устата, отколкото носа.

А Дишайте Право носната ивица разширява преминаването през носа, насърчаване на носа дишане.

Един дишане експерт Знам дори предполага лента устата затворена с помощта на светлина, хипоалергичен медицински лента, за да принуди тялото ви да диша през носа и през нощта.

Той казва, че качеството си на сън подобрява неизмеримо, когато той прие този метод.

Трябва да се практикува, но това е напълно безопасно. Вие няма да се задуши в съня си и това може да помогне.

Приоритизиране PRE-сън и POST-SLEEP

Помислете за вашия сън като не само времето, вие сте всъщност спи, но на 90 минути от двете страни на него, също, защото си предварително и след съня съчетания пряко влияят върху качеството на съня си и си будно ден.

Ако, например, аз съм планирал на 23:00 лягане, започна подготовката за него при 21:30. Ако аз все още съм малко гладен, имам лека закуска. Взимам на последните ми течности за през нощта, така че аз не се събуди жаден. Аз отивам да тоалетната, така че аз няма да се събуди се нуждаят банята в средата на нощта.

Изключа технологии, намаляване на осветлението, направете измиване, подредено нагоре, нахвърлям мисли за деня и основно изчистване на палубите, така че не лежа будна мислене, когато мога да бъда заспал.

Ако предварително сън е около подготовката, за да получите най-доброто качество на съня, след сън е като се уверите, че работата и следващите часове заспал не се губят.

Започнете с получаване като много светлина в стаята си, колкото е възможно, за да помогне KickStart тялото си часовник.

Гориво тялото си с добра закуска и, ако тренирате, сега е добър момент да се получи. В противен случай се мозъка си на скорост от слушане на радио или подкаст, но се опитайте да не проверява имейлите и сигнали на телефона си, веднага след като се събудиш.

Вашите нива на кортизол – хормона на стреса – са най-високи, малко след като се събуди, и не е нужно да ги направи по-високо, така че се опитват да поддържат технология от пътя в идеалния случай в продължение на 90 минути, след като се събуди, но в продължение на поне 15 минути.

НЕ лягам по-рано, колкото можете

Животът не е съвършен, дори и ако сте се по едно и също време всеки ден. Един закъснял вечеря, забавено влак или произволен брой неща, може да означава, че не можете да го направите в леглото за планираната си полунощ лягане.

Ако все още сте пълен от ядене, ликвидация от пътуването, или не изключва, кодиране в леглото в 12.30 няма да ви даде по-спокоен сън през нощта.

Звучи странно, но в действителност вие сте по-добре ликвидация надолу, преминавайки през вашите предварително съня ритуали и вземане на вашия лягане 90 минути по-късно от обичайното, в 1.30am, така че можете да пропуснете, че първият цикъл на съня изцяло.

Ще се почувствате много по-отпочинали на четири достойни цикли от по пет бедните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *